Min Dag

Konfirmation idag. Idag handlade det om guds 10 budord. Mycket interssant. Annars så har jag varit i skolan. det expolderade i skolan idag. En av nolärarna råkade tappa en mit av något explosiv metall i vatten. men ingen skadades som tur var. Nä nu tror jag att jag ska ta och duscha. Uppdaterar mer imorgon.
Kram♥

Dålig Uppdatering

Det har blivit dåligt med uppdateringarn adet senaste. Men jag har verkligen ingenting att skriva. Vad jag har gjort, i söndags dans och no, måndags bas och no, idag teater och ingenting. Inte så kul. och jag kan inte komma på något mer att skriva än just det lilla. Allt står stilla, de jobbiga tankarna tar över. och jag vill inet smutsa ner den här bloggen också med mina tankar och känslor. Så ni får ursäkta, jag ska försöka. Och så småningom kommer det att bli bättre.

Yesterday

Uppdaterade aldrig igår, sorry. Drog ner till stan runt 5-6 eller nått sånt. Och träffade bland annat Bella och Amanda. Senare så hyrde jag och Bella film och åkte hem till henne, och så kom lilla Axel dit. Så hade vi en mysig filmkväll kan man säga. Vi såg först "I Taket Lyser Stjärnorna". Hade inet sett den, men läst boken. Troded att jag skulle tycka att den var dålig och bara jämföra med boken, men det skillde sig ganska mycket tycker jag och det gick inet riktigt att jämföra. Men den var jättebra. Sedan blev det "Date Movie". Den var väll rolig på sina håll, och i alla fall jag kände igen typ allt från olika andra filmer. Fast de hade gjort allt jätteöverdrivet,  haha. Och det var väll typ det.
Kram♥



 


Wallplant spelning

Wallplant spelning idag. Sjukt bra är de! Träffade en massa folk där också, bland annat Elin som jag inte sett på ett halvår. Haha, hon bara sprang fram och typ tacklade/kramde mig så jag höll på att välta :'). Men det gjorde inget. Orkar dock inte räkna upp alla andra som var där. Ni överlever. Efteråt så försvann de flesta bara sådär. Men vi var några stycken som drog och käkade pizza eller aa hälften av oss åt pizza och hälften bara följde med. Sen lite senare så skulle de dra hem till David eller Axel i björndalen och då kände jag att jag inte ville cykla hem själv sen i mörkret så jag stack hem. Det var väll ugnefär min kväll haha. Orkar inget detaljrikt inlägg idag som ni märker. Bilder från spelningen kanske kommer, tog hur många som helst! Fast det flesta blev suddiga, haha.
Kramar♥

Min Dag

Är med Bella och David nu. De kollar på spykids men jag tycker att den filmen är kass så jag passar på att blogga lite istället. Skola idag då, tråkigt. Men har inga läcor nu i alla fall, förutom no:n då. Jag hatar no, det är det värsta ämnet enligt mig och jag är kass på det. Haha. Har verkligen ingenting att skriva. det är därför uppdateringen går lite segt. Jo, min kompis visade mig ett band jag inet hört förut och jag är helt kär! De är så bra! Unions Square♥ men nu har jag inget mer att säga.
Puss♥

Min Dag + Dagens Låt

Hemma igen nudå. Sitter är och jobbar lite på min no uppgift, det går illa. Usch, fattar ingenting. Aja. var på elbasen förut, första gången idag då. Det var därför det abra blev ett kort inlägg förut, så att jag inte skulle missa bussen. Sedan när jag kom hem hamnade jag mitt i läxläsningen, blä. Men nu får jag nog återgå till no:n vilket lär gå sisådär, haha. passar på att slänga in en dagens låt också. Puss♥

Dagens Låt:

Social Siberia - Bitter Pill

Oh, så fin :'o ♥


Bara ett kort inlägg

Passar på att uppdatera, blev ju inget igår. Men jag hann inte, dansade etc. Nu ska jag snart iväg ner till stan, det är väldigt mycket just nu. Vart i skolan idag igen då, som alltid. Kom rätt nyss hem faktiskt. Måste bara säga att jag just nu hatar lady gaga, har nämligen fått en låt med henne på hjärnan. Extermt störande! Men jag uppdaterar mer senare
Kram♥

Adept♥

Kom nyss hem från stan och en underbar kväll. Kvällen spenderades med Emma, Bella och David på m15 lyssnades på Adept. Så grymt bra är dem. Och det dröjer typ bara en månad tills jag ska se dem igen! Föresten under Adept så insåg jag att jag seriöst kommer att dö på Bring Me The Horizon, inte kul alls. Men jag tänker inte bry mig för det kommer att bli så grymt! Jag menar Herbrightskies, Adept och Bring Me The Horizon på samma kväll, jag dör x_x


Idag

Kom nyss hem från stan. Lämnade tillbaka några böcker jag glömde igår och tog en fika med mamma på Expresso House. Härligt. Tänkte ta och göra lite läxor nu, men vi får väll se hur det går. Haha. Kanske blir Adept ikväll med Emma, hoppas det. Uppdaterar mer senare.
Kram♥


Min Dag

Kommer ett lite sent inlägg idag. Har inte hunnit uppdatera tidigare idag, förlåt. Och det här inlägget blir nog rätt kort för jag är hur trött som helst just nu. Jag tuppar nog av snart, haha. Skola idag, svenska prov. Vettfan hur det gick men. Sen blev det en eftermiddag en Emmsan, vi var bland annat nere på stan en sväng. Fick köpt mig linser också, det är alltid gött att kunna se något. Haha. Sedan blev det en kväll framför tv:n, idol sedan något konstigt program som jag inte minns vad det hette haha, dirty dancing, något humorprogram som gick i repris riktigt kul var det! Lånade även tre nummer av I.N.V.U förut som jag givetvis genast läst ut (a' Nej men nu måste jag sova, tihi.
Kramisar ♥


Bara för att den var så grymt söt :'o Kawaii♥

Min Dag

Skolan idag igen då, såklart. Och vi gillart inte, såklart. Haha. Började med spanska prov, vet inte ens om jag vill veta hur det gick. Fick tillbaka so "uppsatserna" idag också, det hade gått mycket bättre än jag trott. Så jag är nöjd. Har svenska prov imorgon, suck. Men jag tror att jag kan det ganska bra nu i alla fall. But you never know. Nu så sitter jag här vid min dator och lyssnar på musik♥ Haha.
Kramis ♥

Kolla vad jag har !


Längtar sönder♥


Panik

Jag lovade ju att jag skulle uppdatera så här kommer ett kort inlägg. Har mest tagit det lugnt idag. Såg någon film som gick på tv:n the good girl hette den och så har jag kollat lite Fruits Basket. Sen var det ju konfirmation också. sen hem igen, Emma kom över med biljetten idag. Jag längtar! Sen satte jag mig ner för att plugga spanska och upptäckte att jag ient fattar ett skit och vi har prov imorgon, panik! Så nu håller jag på och pluggar. Men det går skit. Nej, nu får jag återgå till pluggandet. Inte för att jag kommer hinna lära mig skiten till imorgon men ändå, haha. Känner mig extermt duktig just nu. ^w^
Kramisar ♥

God Morgon

Blev nyss väckt av telefonen och bestämde mig för att gå upp. Idag är det studiedag, älskart. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väll helt enkelt se hur det blir, kanske skulle träffa David en stund lite seanre i eftermiddag och så har jag ju konfan. Men det är gött att få sova i alla fall, haha. Just nu sitter jag här och lyssnar på Evanescence nya album som precis kommit upp på spotify. Riktigt bra är dem och jag är helt kär i Amy Lees sångröst, så grymt fint sjunger hon! Uppdaterar mer under dagen.
Kram♥


Dagens Låt

30 Seconds to Mars - The Kill


Jag är kär i den här låten :'o ♥

Godnatt

Nej, nu tror jag att jag ska sova. Har varit trött hela dagen så det ska bli skönt. Men först ska jag bara slänga in en dagens låt för det var ett tag sen. Puss♥


(Klicka gärna på bilden)


Min Dag

Skola idag igen då, såklart. Men imorgon är det studiedag. Asgött! I alla fall. Hade teater idag efter skolan då. Nu är det bestämt, vi ska spela Sandor/Ida. Ska bli kul, fast det kommer bli mycket jobb. Sen blev det att titta på först Idol och sen Andra Avenyn. Älskart. Sen satte jag mig vid min kära dator och tittade de avsnitten jag ännu inte kollat av Riverside.
Kram♥

Till mina bloggläsare

Vad har hänt med er mina fina bloggläsare?
jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag har haft mycket att tänka på och inget utav det skulle platsa här i bloggen. Det har jag den andra bloggen till, fast jag har knappt uppdaterat den heller. Men att jag har tio besökare mindre idag än för två dagar sen är ju illa på riktigt. Och jag försöker verkligen, även fast jag inte har något alls att skriva så kladdar jag ihop något kort litet inlägg nästan varje dag. men jag vet inet vad ni vill läsa om heller så det är svårt. Ni får hjälpa mig, ge mig tips och förslag! Okej?

Det går bra nu

Sitter och skriver klart en uppsats, men jag har helt kört fast. Vet verkligen inte vad jag ska skriva nu och det är inlämning imorgon. Fan. Någon som väll hjälpa mig att störta skolan? :)

Resultat



Jag blev jättenöjd. Hur tycker ni att det blev?♥

Hårfärgning

Yes! Äntligen har jag lyckats övertala mamma att låta mig färga håret fast hon säger att jag förstör mitt hår. Vad tycker ni? Och juste, det blir svart! ^w^
Kram ♥


...men jag orkar inte.

Skola idag igen. Tråkigt var det. Som vanligt, haha. och nu sitter jag här vid datorn igen, beroende? Nejdå. Jag är hungrig, men jag orkar inte fixa mat. Haha. jag är lat idag. Jag måste göra matteläxen också, men jag orkar inte. Hata matte säger jag bara. Usch. Nä, nu måste jag faktiskt äta innan jag avlider. Så ni får klara er med det här korta inlägget så länge så kanske jag uppdaterar mer ikväll.
Kram♥


Min Dag

Vart i skolan idag igen då, såklart. Hektor var i skolan och hälsade på, hann dock inte mer än hälsa på honom men i alla fall. Måste snart rusa för jag ska och spela teater och man vill ju inet missa bussen, haha. Andra avenyn startar idag. Det får man ju bara inte missa! Tur att det är såpass sent så att jag hinner se. Mne nu måste jag nog rusa.
Kram♥


(Klicka gärna på bilden)
Bilden är några dagar gammal, men ni får stå ut ;*


Dagens Grattis

Går till Emma.

Grattis på 14års dagen gullunge :)<3


Dagens Låt

Dags för en dagens låt tycker jag. Det var ju ett tag sedan ^w^

Lars Winnerbäck - Ingen Soldat

Man måste bara älska Winnerbäck ♥


Min Dag

Skola idag igen då. Har inte hänt så mycket idag faktiskt, så det här inlägget blir väldigt kort. Haha.
Kram ♥

Sick of it all

Jag är bara så trött på allting. Orkar snart inte mer.

Min Dag

Dans idag. Det var jättekul, jag hade verkligen längtat! Och så fick man ju träffa alla igen och det är ju också superkul.
Kram ♥

Min Dag

Nu är man med Bella, Hanna och David idag igen. Men det är alltid trevligt, jag trivs jättebra med dem :).
Har inte gjort så mycket idag, försökte göra lite på no:n förut men jag fattar ingenting utav det. Tycker verkligen att det är sorgligt att an cafe inte kommer att finnas mer. Men vad finns det att göra åt det liksom. Inget. Jag får helt enkelt leva med det. Har känt att jag inte varit så aktiv på sistonde, förlåt så mycket och tack till alla underbara läsare som inte slutat läsa min blogg bara för att det blivit lite mindre uppdateringar. Har tyvärr inga bilder nu för jag är ju inte hemnma, men ni ska få bild nästa gång jag uppdaterar hemifrån. det lover jag!:) Har inet direkt något mer att skriva nu men ni får ha det så bra.
Kram ♥

Ohno!

Jorden går under! An cafe ska splittras !
Det är bara för hemskt. Men som tur är finns deras musik kvar.
Men jag kommer aldrig få chansen att se dem live... :C

Men jag kommer aldrig sluta att älska An Cafe för de är bara bäst♥

Här kommer lite bilder på både gamla och nya an cafe, enjoy!:'D

(Klicka gärna på bilderna)

Bilder

Jag känner att jag har varit dålig med att ha med bilder i mina inlägg, sorry. Mne jag har typ inga bilder O__O
Men jag ska bättra mig, jag lovar!♥

Min Dag

Skulle inte vara i skolan förän halv 12 så det blev en härlig och chill morgon. Mitt "samtal" på skolan tog ca 3 minuter så efter det stack jag hem igen. Lagade omelett och såg på tv och lite så. Sedan lite senare frågade Bella om jag ville vara med henne, Hanna och David. Så nu sitter jag här hos David och skriver. Vet inet vad jag ska säga direkt. Alla de andra är tråkiga just nu, Hanna och Bella är nere och spelar Wii och David och hans coola 9åriga granne Samuel spelar något totalt meningslöst döda-döda spel. Skitkul. Så jag passar på att blogga lite, haha. Fast nu kom Bella och Hanna upp så jag ska nog avar lite social.
Kram ♥

Yey!

Yes! Det är fredag och jag behöver bara varar i skolan en kvart idag. kan ju knappast bli bättre!:D
Fast.... vettefan vad jag ska hitta på idag. Men det är gött att slippa skolan i vilket fall!
Uppdaterar mer senare.
Kram ♥

Sorry

Jag ber om ursäkt för den extermt dåliga uppdateringen men min dator har varit sönder. Men det ska snart bli ändring på! ;D

RSS 2.0