London

Måndag 27/7
Vi anlände till London vid 9 tiden på kvällen engelsk tid. och tog tåg från flygplatsen till Liverpool Street och tog tunnelbanan därifrån till Tottenham Court Road där vi mötte mamma och gick sedan och åt kinesiskt i China Town. Efter det gick vi tillbaka till hotellet som låg på Leicester Square.

Tisdag 28/7
På tisdagen gick jag och Pappa till Madame Tussads på morgonen. Sedan mötte vi upp mamma och det blev en del shopping. Vi åt lunch på en engelsk pub innan vi fortsatte att shoppa. lite senare på eftermiddagen gick vi till Trafalgar Square där Nelsons Column står och sedan gick vi igenom Covent Garden till Buckingham Palace. På kvällen åt vi indiskt.

Onsdag 29/7
På förmiddagen åkte vi in till Camden Town och shoppade. Sedan åkte vi till Tower of London. Vi åt fish & chips till lunch och åkte sedan tillbaka till området där vi bodde och shoppade. På kvällen åt vi Sushi. Tanken var att vi skulle gå på en musikal på kvällen men de vi ville se var slutsålda. Så vi bestämde att vi skulel gå på bio istället för det låtg en stor biograf på Leicester Square men det var jättedyrt så vi struntade i det. Istället gick vi och köpte glass för det låg tre glasscaféer på Leicester Square, två Ben&Jerrys och en Häagen-dazs.

Torsdag 30/7
Vi gick upp tidigt och tog tunnelbanan till Liverpool Street och tog tåg därifrån till flygplatsen. Vi landade i tyskland, Frankfurt Hahn, och åt lunch, italienskt, och bytte plan. Och på kvällen landade vi på Säve och tog bilden hem.



Kram ♥

Kommentarer
Postat av: Em♥

Fin blogg = )

2009-08-17 @ 21:57:14
URL: http://heiskanens.blogg.se/
Postat av: Emma

camden <3

2009-08-18 @ 12:17:18
URL: http://incoherent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0